24 de setembre de 2020 24/9/20

‘De sis en sis’ és el cartell de les festes del Anunci

‘De sis en sis’ és el cartell de les festes del Anunci - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ‘De sis en sis’ és el cartell de les festes del Anunci - (foto 2)

  Avui en la Sala del Justícia s'han donat a conèixer els cartells guanyadors en les diverses categories, sent el realitzat per Iván Rodríguez Piquer titulat 'De sis en sis' el que anunciarà les festes del Anunci 2017 que tindran lloc el 27 d'agost.

  Les festes del Anunci, preludi al Sexenni, estan declarades Festes d'interès Turístic Nacional, i tindran lloc l'últim cap de setmana d'agost de l'any vinent. Amb l'objectiu d'iniciar la seua promoció el més prompte possible, ara fa uns mesos, es presentaven les bases del concurs de cartell i avui, en la sala del justícia de l'Ajuntament de Morella, s'han fet públic els distints guanyadors en les categories de: millor cartell realitzat per alumnes del col·legi de primària, també de l'institut, tot i que aquest ha quedat desert, millor cartell realitzat per un artista local i millor cartell, sent l'anunciador de la festa.

  Els membres del jurat, que es van reunir el passat dissabte 3 de desembre, han destacat els nombrosos cartells, ja que ha participat quasi 50 entre totes les categories, i la qualitat dels mateixos.

  Els cartells guanyadors han segut:

  Cartell Dels Alumnes De Ceip Mare De Déu De Vallivana: Titulat Vent De Colors que ha estat realitzat per Andra Iona Tudor, Joan Pasies Tosca, Carlos Ortí Garcia I Carmen Palmer.

  Cartell Dels Alumnes Ies Els Ports: desert.

  Cartell Artista Morellana: Titualt Morella Festiva, Morella Explosiva, De Marta Boix Carbó.

  El jurat també ha volgut fer una menció especial a l'únic cartell pintat a mà del morellà Manuel Olivares.

  Cartell Guanyador: De Sis En Sis De Ivan Rodríguez Piquer

  L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que 'comença ja la promoció de les festes més importants de la ciutat. El 2017 seran un any màgic i els morellans i morellanes ja es troben treballant en la preparació de les carrosses.' Per altra banda també ha volgut agrair ' a tots els participants en el concurs i als membres del jurat per fer una elecció que no és fàcil'. En el mateix acte la regidora de cultura, Rocío Querol, ha recordat que el proper dia 17 s'inaugurarà una exposició amb tots els cartells participants.

  Pujar