14 de desembre de 2019 14/12/19

Carns de Morella no ha rebut cap ajuda de la Generalitat Valenciana

  Davant les declaracions de la portaveu adjunta del PP, Eva Ortiz, sobre Carns de Morella, Rhamsés Ripollés, President de Carns de Morella SL, recorda que "l'empresa mai ha rebut cap ajuda de la Generalitat Valenciana, sent una infraestructura necessària que té, com el propi sector primari, moltes dificultats, que el PP mai ha ajudat a solucionar".

  "Lamentem, una vegada més, que el PP, a qualsevol preu, difame contra Carns de Morella, ja que afecta molt negativament a la pròpia empresa i al sector primari en el seu conjunt".

  D'aquesta manera, Ripollés ha destacat que "ja està bé d'acusar, ni més ni menys que de prevaricació, al President de la Generalitat i a la ciutat de Morella en una ajuda que no s'ha produït" i insta a "deixar d'actuar contra una empresa que l'únic interés que té, des del seu origen, és generar treball i que es puga sacrificar el ramat ací, a la comarca amb més explotacions de tota la comunitat".

  El sector primari arrossega moltes dificultats, com també Carns de Morella, així Rhamsés diu que "el que hauria de fer el PPCV és recolzar mesures que durant 20 anys del seu govern van obviar, com són les bases d'abastiment hídric, els propis escorxadors en les comarques d'interior o la millora de camins rurals, per ficar uns exemples".

  "Exigim un suport tant a Carns de Morella com a les altres instal·lacions d'estes característiques", tal com va quedar reflectit en la comissió de les corts creada per estudiar el sector i les seues necessitats.

  En aquesta comissió van participar Rhamsés Ripollés com a alcalde i President de Carns de Morella i Rafa Pallarés, regidor de Desenvolupament Rural i Conseller Delegat de l'empresa.

  Així en la comissió va quedar de manifest la composició de Carns de Morella, sobre la qual Ximo Puig va ocupar el lloc de President mentre era alcalde "i evidentment, no per cap interés personal". També es va manifestar la necessitat d'aquestes infraestructures en les comarques d'interior, com van corroborar tots els especialistes, per a donar suport al sector primari i poder sacrificar el ramat prop de les explotacions i lluitar contra el despoblament. "El que sí que és lamentable és que el PP no ho veja així" ha conclòs Rhamsés.

  ocultar
  Carns de Morella no ha rebut cap ajuda de la Generalitat Valenciana
  Pujar