elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Carnestoltes concentra més de 2.000 persones pels carrers de Morella

El Carnestoltes concentra més de 2.000 persones pels carrers de Morella
  • Morellans i visitants omplin de color i festa la ciutat per a gaudir de la festa de les disfresses

  • El Carnestoltes infantil que ha tingut lloc a les 16.30 hores també ha comptat amb una elevada participació de xiquets i xiquetes

MÉS FOTOS
El Carnestoltes concentra més de 2.000 persones pels carrers de Morella - (foto 2)

La festa de Carnestoltes a Morella s'ha convertit en una data marcada al calendari festiu i compta amb una participació multitudinària, més de 2.000 persones. D'aquesta manera, tant la desfilada de disfresses principal com la infantil compten amb molta gent que ompli els carrers de festa, color i música per a passar una jornada d'allò més divertida. A més, aquest particular Carnestoltes s'ha convertit, també, en un atractiu turístic que congrega molts visitants durant tot el cap de setmana.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que "Carnestoltes a Morella ja fa uns anys que s'ha consolidat com una festa multitudinària que concentra morellans i visitants per a gaudir de l'ambient que es genera als carrers de Morella". L'edil ha comentat que "la novetat d'aquest any és l'orquestra a l'Espai Firal organitzada pel Gremi de la Joventut, ja que és un lloc que pot albergar a tota la gent d'aquest cap de setmana". Rocío també ha explicat que "el Carnestoltes infantil ha sigut un èxit de participació en el qual els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de la festa i de la posterior xocolatada a l'Espai Firal".

D'aquesta manera, són centenars les persones que cada any s'apropen a Morella per a celebrar aquesta festa diferent i divertida a pesar de les temperatures característiques de l'hivern a Morella.

Pujar