elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El barri de Sant Joan es prepara per a viure les seues festes

El barri de Sant Joan es prepara per a viure les seues festes
  • Xocolatada, jocs infantils, cercavila i el ball popular són algunes de les principals activitats de Sant Joan a Morella

Els veïns i veïnes del barri de Sant Joan preparen la seua tradicional festa que marca el solstici d'estiu. Així, aquesta compta amb diferents activitats programades durant tot el dia entre les quals destaca el ball popular amb la tradicional torrada de xoriços i cansalada.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que "la nit de Sant Joan a Morella és una festa tradicional que s'encarreguen d'organitzar els veïns i veïnes del barri de Sant Joan". L'edil ha explicat que "hi ha activitats programades per a tot el dia i per a tots els públics de manera que tots i totes puguem gaudir d'aquesta festa el dissabte". Així, Rocío ha aprofitat per a "agrair l'esforç d'aquest barri per mantindre i organitzar les seues festes cada any que són una cita marcada al calendari morellà, la qual marca l'inici de l'estiu".

 

Activitats de Sant Joan

Les activitats programades per a les festes de Sant Joan a Morella comencen a les 11.30 hores amb una xocolatada a la plaça de Sant Joan. A continuació, a les 13.00 hores hi haurà una cercavila a càrrec dels Gaiteros de Morella pels carrers del barri. A la vesprada, també a la plaça de Sant Joan hi haurà jocs infantils. A les 20.15 hores, Santa Missa a l'església de Sant Joan i Solemne Rosari pels carrers de costum. A més, a les 22.30 hores, sopar de germanor a la placeta del Bisbe Martí. A les 00.30 hores, Ball Popular amb l'orquestra Dakar i a partir de les 1.30 hores, torrada de xoriços i cansalada.

Pujar