elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avui han començat, de nou, les classes a l’Escola Infantil de Morella

Avui han començat, de nou, les classes a l’Escola Infantil de Morella
  • Les oficines de l’Ajuntament de Morella també han recuperat l’activitat i horari habituals

Morella ha représ les classes a l’Escola Infantil. D’aquesta manera, l’alumnat ha tornat a les aules per a finalitzar el curs 2019-2020 el 30 de juny. Cal recordar que les preinscripcions de l’Escola Infantil de Morella per al curs 2020-2021 estan obertes fins al 26 de juny.

Així, Morella recupera cada dia més serveis municipals seguint els diferents protocols de seguretat i indicacions marcades per les autoritats sanitàries. D’aquesta manera, s’inicia aquesta nova etapa a la ciutat una vegada ha finalitzat l’Estat d’Alarma.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el servei de l’Escola Infantil és molt important per a facilitar la conciliació familiar, de manera es fa un esforç per a reprendre les classes i acabar el curs”. L’edil ha explicat que “a poc a poc es recuperen els serveis i s’amplien els horaris dels altres serveis que havien tornat a funcionar des de passades setmanes”. També ha comentat que “l’ajuntament ha recuperat avui l’activitat a les oficines amb l’horari d’atenció al públic de 08.00 hores fins a les 15.00 hores, així com la Biblioteca Municipal també obre durant les vesprades”. Finalment, Rhamsés ha remarcat “l’esforç de totes i tots per a tornar a obrir els diferents serveis municipals amb la màxima seguretat i minimitzar el risc de contagi de la COVID-19”.

Altres Serveis Municipals

Cal explicar que l’Ajuntament de Morella treballa per a recuperar l’activitat en els diferents serveis municipals. D’aquesta manera, el pròxim u de juliol començarà l’Escola d’Estiu a Morella. Aquesta tindrà lloc a les aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana amb alumnat d’infantil, 1r i 2n cicles de primària en grups reduïts per a mantindre la distància social.

Finalment, la Bibilioteca Municipal de Morella obre ja en el seu horari complet des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores al matí i de 17.00 hores fins a les 21.00 hores a la vesprada. També està oberta els dissabtes de 10.00 hores a 14.00 hores.

Pujar