5 de desembre de 2020 5/12/20

PP: “Els autònoms de Morella segueixen sense rebre les ajudes que el PSOE va prometre”

PP: “Els autònoms de Morella segueixen sense rebre les ajudes que el PSOE va prometre” - (foto 1)
  • Jesús Lecha, portaveu del PP, anima a l'alcalde a agilitar el pagament de les subvencions “amb el mateix afany amb el que fa un any van acordar pujar-se els sous. És urgent”

Els autònoms, les pimes i les microempreses de Morella a les quals el juny passat se'ls va garantir ajudes per part del PSOE continuen esperant, en data de hui, cobrar un euro dels fons promesos. “És una absoluta vergonya que en un moment tan crític com el que estem travessant, el PSOE no haja sigut capaç d'agilitar la concessió d'uns fons que per a moltes activitats són decisius per a poder mantindre obert el seu negoci”.

Jesús Lecha, portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella, va qüestionar en l'últim ple a l'alcaldia “la falta de diligència en la resolució d'unes ajudes que són vitals per a l'economia de la localitat”. Centenars de famílies “depenen de l'activitat dels negocis que són motor econòmic i riquesa per al municipi”. “Si en plena pandèmia, amb la crisi econòmica a la qual ens enfrontem, el PSOE és incapaç de gestionar amb agilitat aquest tipus d'ajudes, és una mostra evident de quins són les seues prioritats”.

De fet, tal com ha manifestat Lecha, “fa exactament un any, quan l'alcalde i els seus regidors van prendre possessió dels seus càrrecs, van tardar hores a acordar un increment de les seues nòmines. Més de 160.000 euros paga Morella a un govern que tres mesos després d'aprovar uns fons per a fer costat a les empreses i autònoms segueix sense abonar”.

Des del PP, Lecha ha reivindicat “compromís i eficàcia”. “Som conscients que a cap d'ells li urgeixen aquestes ajudes perquè saben que a final de mes els cau la paga amb l'augment acordat fa un any. No obstant això, al contrari d'ells, molts veïns de Morella pateixen cada dia per a alçar la persiana del seu negoci. Seria molt més fàcil si els qui tenen la responsabilitat d'ajudar-los treballaren per a garantir aquest suport econòmic. Si no saben o no estan capacitats per a fer-ho, els oferim la nostra experiència i treball, perquè per a nosaltres el més important és Morella i garantir el seu futur i oportunitats”, ha manifestat el regidor del PP.

Pujar