elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els alcaldillos d’Ortells reben la Creu de Santa Llúcia a les festes de Sant Blai i Sant Antoni

Els alcaldillos d’Ortells reben la Creu de Santa Llúcia a les festes de Sant Blai i Sant Antoni
  • Aquestes són les festes majors d’Ortells amb una gran participació en totes les activitats tradicionals i festives

  • La gent va omplir els carrers del poble anit per a encendre la barraca

MÉS FOTOS
Els alcaldillos d’Ortells reben la Creu de Santa Llúcia a les festes de Sant Blai i Sant Antoni - (foto 2)
Els alcaldillos d’Ortells reben la Creu de Santa Llúcia a les festes de Sant Blai i Sant Antoni - (foto 3)

Ortells celebra les seues festes majors en honor a Sant Blai i Sant Antoni aquest cap de setmana. Així, aquest matí s’ha entregat la Creu de Santa Llúcia als alcaldillos de la localitat, Ramón Domènech i José Sorribes, per la seua tasca i compromís amb el poble i les seues veïnes i veïns. També cal destacar que aquestes festes són un èxit de participació amb molta gent en totes les activitats programades. Així, durant aquesta vesprada continuen les activitats amb l’Oferta de productes típics.

La regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco, ha destacat que “les festes d’Ortells compten amb molta participació en tots els actes de manera que són un èxit cada any i continuar amb la tradició de la principal festa de l’hivern als Ports”. L’edil ha volgut “felicitar als alcaldillos d’Ortells per rebre la Creu de Santa Llúcia, màxima distinció de Morella, pel seu treball i compromís amb Ortells”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a continuar amb les festes de Sant Blai i Sant Antoni amb l’ambient i participació característics d’aquestes”.

Cal explicar que anit es va reunir tot el poble per a cremar la barraca en els carrers d’Ortells. Els coets de les Botargues i la música dels Gaiteros de Morella van omplir la plaça on la gent va poder gaudir del foc purificador de Sant Antoni. A més, el ball popular al Forn també va comptar amb molta participació. La jornada d’avui té molts actes festius. D’aquesta manera, destaca la tradicional Oferta de plats típics i xocolatada.

Pujar