27 de novembre de 2020 27/11/20

Mónica Oltra: “L'única opció possible és un segon Botànic”

Mónica Oltra: “L'única opció possible és un segon Botànic” - (foto 1)

  La líder de Compromís i candidata a la Generalitat, Mónica Oltra, ha pres la paraula després d'una llarga nit electoral en el qual des de la formació han guardat silenci durant tota la nit fins que es coneixia poc més del 80%. Oltra s'ha mostrat agraïda pel suport dels valencianss en les urnes els qui “han votat d'una manera decidida, per a posar en valor els quatre anys de polítiques que vam posar en marxa en 2015”. 

  Envoltada de la resta de l'equip de Compromís i amb cares entre felicitat i esperances d'aconseguir pactar amb el partit socialista, Mónica Oltra ha assegurat que després de conéixer els resultats “no hi ha cap suma possible en aquestes Corts Valencianes “ que no siga una reedició del Botànic, assegurant que “no volem experiments”. 

  “És un dia d'alegria, malgrat que alguns experiments han posat en perill aquestes meravella de canvi del 2015, però novament els valencians hem demostrat que quan apostem per un projecte de futur. Aquest projecte es consolida” ha destacat.

  Pese mostrar-se feliç pel suport rebut pels valencians en les urnes, la líder de Compromis ha atribuït la baixada de diputats en el parlament valencià – passen de 19 a 17 diputats – a la decisió de Ximo Puig: “Ajuntar les eleccions generals amb les autonòmiques han posat en perill aqueix projecte de futur, però amb molt d'orgull dic que els valencians han estat a l'altura”.

  Finalment, ha insistit que “l'única possibilitat és un Botànic II, que Compromís garantirà basat en el quin i no en qui, en el contingut de les polítiques”.

  Pujar