19 d’octubre de 2020 19/10/20

El PSPV-PSOE de Moncofa reclama un accés “digne i en condicions” per al Sector C

El PSPV-PSOE de Moncofa reclama un accés “digne i en condicions” per al Sector C - (foto 1)
  • Els socialistes demanen un vial segur per a la població, que fins ara ha de transitar per una carretera estreta i sense marges

  • El diputat Germán Renau i la senadora Ana Edo han estat a la zona per a recolzar la reivindicació veïnal

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE de Moncofa reclama un accés “digne i en condicions” per al Sector C - (foto 2)
El PSPV-PSOE de Moncofa reclama un accés “digne i en condicions” per al Sector C - (foto 3)
El PSPV-PSOE de Moncofa reclama un accés “digne i en condicions” per al Sector C - (foto 4)

El PSPV-PSOE ha exigit hui “un accés digne i en condicions” a la urbanització Sector C de Moncofa. Des del col·lectiu socialista, la portaveu i regidora local Ruth Esteve apunta que, per raons urbanístiques, aquesta zona es va planificar allunyada del nucli marítim i no es va executar cap connexió segura entre ambdós punts”. Esteve ha explicat que “des d’aleshores només es pot fer servir una carretera sense a penes marges i que resulta un perill per a la seguretat tant de vianants com de conductors que volen desplaçar-se fins al Grau”.

En un dels punts del camí, a l’entrada al Sector C, s’han donat hui cita el diputat a les Corts Generals Germán Renau i la senadora Ana Edo per a donar suport “a aquesta reivindicació local que no pot esperar ni un minut més”, ha afirmat Renau. Representants veïnals també s’han sumat a la convocatòria “per a reclamar els serveis que els pertoquen” i han exigit una connexió “com cal” amb Moncofa, ja que “fins ara estem en la paradoxal situació de que estem perfectament lligats a Xilxes però no amb el nostre poble”.

Esteve ha reclamat a l’Ajuntament de Moncofa que moga peça i que inicie els tràmits per donar una solució urgent que garantisca la seguretat dels veïns de la zona”. Per això, des del PSPV-PSOE reclamen un vial que complisca la normativa vigent, que siga completament accessible i que s’integre de la millor manera amb l’entorn dels aiguamolls. “Volem que els veïns puguen passejar des de les seues cases i que vinguen a consumir, a nadar i a passar-s’ho bé a Moncofa, que és el poble que els acull”.

Així mateix, aprofitant l’estada del diputat Renau i la senadora Edo, des de Moncofa se’ls ha traslladat el missatge “de fer pressió per a aconseguir regenerar la costa”. Ana Edo, per la seua banda, ha expressat el compromís del Partit Socialista amb Moncofa i ha assegurat que la veu dels moncofins i moncofines arribarà a Madrid perquè es done solució a aquesta problemàtica que afecta tant al sud de Castelló. Aquestes declaracions les ha efectuades des del propi litoral moncofí, per on han passejat acompanyat per representants veïnals.

Pujar