22 d’octubre de 2019 22/10/19

El PSPV-PSOE de Moncofa lamenta que 'el PP use la web municipal de forma partidista'

  El PSPV-PSOE de Moncofa lamenta que l'alcalde de la localitat i el Partit Popular utilitzen de forma partidista el portal de transparència de l'Ajuntament. El candidat a l'alcaldia dels socialistes en la localitat, Manolo Masià, opina que “l'equip de govern està usant la web municipal per a lloar el treball de la Diputació i carregar contra la Generalitat en període electoral en una notícia sobre la campanya de lluita contra els mosquits. És una actitud que ja de per si mateix és poc elegant, ja que els recursos municipals no han d'utilitzar-se per a les batalles partidistes, però a menys de dues setmanes de les eleccions és de molt poc nivell ètic i per això li sol·licitem a l'alcalde que retire una publicació així”.

  A més, Masià afig que “a més de la utilització de recursos públics amb finalitats electoralistes, hem de sumar que, per segon any consecutiu, el pla provincial contra mosquits dirigit per la Diputació porta al fracàs immediat per l'estat i forma de la gestió davant un problema que al poble de Moncofa és dels més afectats. És lamentable que s'aprofite aquest espai per a fer responsable a la Generalitat per part del Partit Popular d'aquesta localitat quan les competències han sigut derivades a l'ens provincial, amb un pla que després havien de coordinar amb els ajuntaments” i afig que “en el nostre terme municipal ja estan apareixent els mosquits i no ens serveix amb que l'Ajuntament escórrega l'embalum, cal actuar perquè no podem passar un altre estiu com els anteriors”.

  “Estic convençut que després del 26 de maig, la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Moncofa estaran gestionats pels socialistes i serem capaços mitjançant el diàleg i la gestió responsable de solucionar inconvenients abans que es convertisquen en un problema, com els mosquits i com moltes altres situacions desagradables que afecten temes socials", conclou el candidat socialista per a dirigir el consistori moncofi.

  ocultar
  El PSPV-PSOE de Moncofa lamenta que 'el PP use la web municipal de forma partidista'
  Pujar