9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE de Moncofa insta a l’equip de govern del PP a bonificar impostos i serveis a les empreses locals davant l’emergència sanitària del Covid-19

El PSPV-PSOE de Moncofa insta a l’equip de govern del PP a bonificar impostos i serveis a les empreses locals davant l’emergència sanitària del Covid-19 - (foto 1)
  • La portaveu municipal socialista Ruth Esteve proposa altres mesures com l’aplaçament dels rebuts per a tota la ciutadania en risc d'exclusió

El Grup Municipal Socialista de Moncofa insta a l'equip de govern del PP a intervenir en el pagament d'alguns impostos i taxes municipals per a “fer més suportable” l’eixida davant l’emergència sanitària del Covid-19. La portaveu municipal socialista Ruth Esteve proposa mesures com l’aplaçament dels rebuts per a tota la ciutadania en risc d'exclusió o que es veuen directament afectats per esta circumstància o per atur temporal, i també pels comerços que han tancat com a conseqüència directa o indirecta del coronavirus.

“Així mateix, considerem necessari que, mentre està paralitzada l'activitat econòmica, es bonifique la part proporcional dels impostos i serveis municipals a les empreses locals, com l'ocupació de via pública, recollida de deixalles o ibi”, assenyala Esteve.

També, en el cas d'activitats sotmeses a concessió administrativa municipal, Esteve proposa que les quotes derivades de la mateixa “haurien de ser bonificades en un 100% durant el període d'inactivitat, sempre que estiga relacionada amb el coronavirus”. “En definitiva, des de l'agrupació socialista considerem que qualsevol mesura adoptada en este moment que ajude als ciutadans i empreses a minimitzar els efectes de la pandèmia en la nostra població serà ben rebuda”, afirma.

Esteve explica que la crisi sanitària del COVID-19 “està generant un fort impacte social i econòmic entre les famílies, empreses i autònoms. Per això, es responsabilitat de totes les institucions prendre mesures per a superar la situació i les seues conseqüències”. “Des del PSPV-PSOE, ens trobem a disposició de l'equip de govern municipal per a qualsevol consideració o ajuda necessària en esta situació, i per descomptat, per a la resta de la ciutadania”, conclou.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar