9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE de Moncofa denuncia que el Consell Agrari porta quasi un any i mig sense convocar-se

El PSPV-PSOE de Moncofa denuncia que el Consell Agrari porta quasi un any i mig sense convocar-se - (foto 1)
  • La portaveu municipal socialista Ruth Esteve lamenta la “falta d'acció” del PP en plena crisi del sector

El PSPV-PSOE de Moncofa denuncia que l'equip de govern del Partit Popular porte quasi un any i mig sense convocar cap reunió del Consell Agrari, una situació que qualifiquen de “molt greu” més encara tenint en compte l'actual crisi del sector.

La portaveu municipal socialista a l'Ajuntament de Moncofa, Ruth Esteve, assenyala que l'última vegada que es va convocar el Consell Agrari va ser el 17 de setembre de 2018, “una circumstància que ens fa veure el poc que li interessen els agricultors al Partit Popular de Moncofa”. A més, Esteve demana a l'alcalde que compte amb totes les forces polítiques.

“El nostre municipi viu de l'agricultura i l'ajuntament té l'obligació d'implicar-se més a donar solucions als agricultors des de l'àmbit local i conjuntament amb altres institucions, no sols val amb anar a les manifestacions”, argumenta Esteve.

La portaveu municipal socialista assenyala que “davant la falta d'acció” del Partit Popular, el PSPV-PSOE de Moncofa sí que es preocupa pels agricultors i al febrer es va reunir amb la secretària de l'àrea de Creixement Econòmic i Ocupació, amb el secretari d'Agricultura i el director general de la mateixa àrea per a fer una anàlisi actual de la crisi en el sector i conéixer les actuacions desenvolupades des de la Generalitat.

Pujar