29 d’octubre de 2020 29/10/20

El PSPV-PSOE de Moncofa construirà un Auditori i el dotarà de contingut amb les associacions culturals

El PSPV-PSOE de Moncofa construirà un Auditori i el dotarà de contingut amb les associacions culturals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de Moncofa construirà un Auditori i el dotarà de contingut amb les associacions culturals - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de Moncofa construirà un Auditori i el dotarà de contingut amb les associacions culturals - (foto 3)
  El PSPV-PSOE de Moncofa construirà un Auditori i el dotarà de contingut amb les associacions culturals - (foto 4)

  El PSPV-PSOE de Moncofa construirà un Auditori Municipal i el dotarà de contingut al costat de les associacions culturals locals. El candidat a l'alcaldia socialista, Manolo Masià, ha presentat les diverses propostes que des del PSPV-PSOE han inclòs en el programa electoral en col·laboració amb la ciutadania en un acte en el qual ha estat acompanyat per la candidatura al complet i pel diputat del PSOE de Castelló, Germán Renau. Masià explica que “a Moncofa tenim diverses associacions culturals que no poden gaudir d'un auditori en condicions i que durant anys han hagut de fer malabarismes per a mostrar al públic els seus espectacles. És per això pel que portem aquesta proposta en el programa electoral, perquè veiem que és una necessitat imperiosa i que dinamitzarà, a més, el teixit associatiu cultural de la nostra localitat”.

  El candidat socialista indica que “és clar que és una proposta ambiciosa, però gestionarem responsablement perquè Moncofa no pot esperar més per a comptar amb una infraestructura com aquesta. A més, tindrem un govern socialista en la Generalitat, liderat per Ximo Puig, que ja ha demostrat el seu compromís amb el nostre municipi en l'última legislatura i al qual demanarem col·laboració per a dur a terme aquest projecte que és una necessitat que cobrir” i afig que “a més de dinamitzar la cultura local, aquest auditori també servirà per a programar actuacions que puguen servir d'atractiu per a desestacionalitzar el turisme en la nostra localitat, atraient visitants durant tot l'any”.

  “Som conscients que això no es crearà en un dia i que serà molt difícil que estiga llest en un any, però des del primer dia treballarem per enriquir, al costat d'aquestes organitzacions culturals locals, la programació de Moncofa” explica Masià, que conclou dient que “tot això serà possible amb uns bons resultats per al PSPV-PSOE a Moncofa. Necessitem un Ajuntament que aposte per la cultura i les i els socialistes som una garantia d'això. A més, tenim gran quantitat de propostes en el nostre programa electoral en altres àrees que tornaran a situar a Moncofa en el lloc que li correspon amb un govern socialista”.

  Pujar