7 d’abril de 2020 7/4/20

El PPCS entrega els diners recaptats en el seu partit de futbol solidari a la AECC de Moncofa

El PPCS entrega els diners recaptats en el seu partit de futbol solidari a la AECC de Moncofa - (foto 1)
  • Els populars van recaptar diners amb un partit de futbol solidari per a reclamar la necessitat d'ajudes a la recerca i a la prevenció de la malaltia

El Partit Popular de Castelló ha fet lliurament avui dels diners recaptats en el partit de futbol solidari que es va celebrar el passat 27 d'octubre. Els candidats nacionals al costat de l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, han lliurat els diners recaptats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Moncofa.

Tal com ha explicat el candidat nacional, Óscar Clavell, “és necessari que les administracions públiques es bolquin en la concessió d'ajudes per a la recerca i per a la prevenció del càncer”. Al mateix temps, el diputat nacional ha agraït el treball que es realitza des de la AECC a la província “i la gran xarxa d'associacions que existeix en els municipis de Castelló que treballen tot l'any per a aconseguir fons”.

El diputat nacional considera que “és una prioritat que totes les administracions s'impliquin perquè la recerca contra el càncer avanci” i que “la prevenció sigui una de les constants de treball des del Consell”.

Clavell ha lamentat que la Generalitat Valenciana, des que governen Puig i Oltra “hagin retallat en serveis de prevenció com és el cas de l'eliminació del mamògraf del Palància o la negativa al fet que Onda compti amb el seu propi servei”.

Pujar