10 d’abril de 2020 10/4/20

Un Policia Local de Moncofa i la seua parella s'enfronten a quatre de presó per falsificar una targeta d'aparcament

Un Policia Local de Moncofa i la seua parella s'enfronten a quatre de presó per falsificar una targeta d'aparcament - (foto 1)
  • La targeta estava a nom de l'agent de l'autoritat i estava destinada a persones amb mobilitat reduïda

Un inspector de la Policia Local de Moncofa i la seua parella sentimental són jutjats aquest dimarts per, presumptament, falsificar a nom del primer una targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

En l'escrit la Fiscalia sosté que l'agent es va atribuir “competències que excedien de les pròpies del seu càrrec” per a fer-se la targeta, en una data compresa entre els anys 2013 i 2017, alguna cosa que corresponia al departament de Serveis Socials d'aqueixa localitat.

A més, segons afirma l'Audiència Provincial de València, aquesta targeta va ser utilitzada suposadament per la seua llavors companya sentimental per a estacionar un vehicle en un aparcament reservat per a persones amb mobilitat reduïda en un gimnàs municipal de Torrent.

La Fiscalia demana per al policia quatre anys de presó i tres d'inhabilitació per un delicte de falsedat en document públic, mentre que reclama, pel mateix delicte, tres anys de presó i dues d'inhabilitació per a la dona. També, acusa l'inspector d'un delicte de prevaricació pel qual demana altres nou anys d'inhabilitació per a ocupació o càrrec públic.

Pujar