21 de setembre de 2019 21/9/19

La música en directe i els food trucks arriben a Moncofa

La música en directe i els food trucks arriben a Moncofa - (foto 1)
MÉS FOTOS
La música en directe i els food trucks arriben a Moncofa - (foto 2)
La música en directe i els food trucks arriben a Moncofa - (foto 3)

La localitat castellonenca de Moncofa es troba immersa en la celebració de les seues tradicionals festes en honor a Sant Roque, les quals van donar el seu tret d'eixida el passat cap de setmana i que es prolongaran fins diumenge que ve. Veïns, festers i visitants gaudeixen fins llavors d'una gran varietat d'activitats pensades per a tots els gustos.

De totes elles, un dels actes més esperats és a celebració del SolMarket. Una cita en la qual la música en directe, la gastronomia en format food trucks i els llocs per a obtindre un record del teu pas per ell seran els protagonistes. A més, pensant en aquells que acudeixen en família s'instal·laran zones de joc perquè els més xicotets també gaudisquen d'un dia diferent.

El SolMarket arrancarà dimecres que ve 14 d'agost i es prolongarà fins al tancament de les festes el diumenge 18. Durant quatre dies romandrà obert i instal·lat en la zona de darrere de l'Ermita de Moncofa, concretament al carrer Ares del Maestrat.

No deixes de gaudir d'un dia d'estiu diferent al ritme de la música i en un entorn inigualable . També pots consultar el programa complet elaborat per l'Ajuntament per a aquests pròxims dies, ací

ocultar
La música en directe i els food trucks arriben a Moncofa
Pujar