elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa suspén les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat 2020

Moncofa suspén les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat 2020
  • Queden suspesos els actes del 2 al 12 d´octubre, així com el sopar de penyes previst inicialment per al 26 de setembre

L'Ajuntament de Moncofa i la Comissió de Festes han suspés les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat 2020 a causa de les actuals circumstàncies provocades per la covid-19. Queden suspesos, per tant, els actes festius del 2 al 12 d'octubre, així com el sopar de penyes previst inicialment per al 26 de setembre. Així, la Comissió de Festes que enguany era la penya La Clack en el seu 25 aniversari continuarà com a comissió en el 2021.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany, ha explicat que “ateses les circumstàncies actuals no podem celebrar actes multitudinaris ni posar en risc la salut de ningú. La seguretat és primer i per això hem decidit la suspensió de tots els actes. La part d'actes religiosos la comunicarem a mesura que s'aproxime la data valorant la situació d'eixe moment”.

Unes valoracions que coincideixen amb les de l'alcalde, Wences Alós Valls, que ha assegura que “es tracta d'una decisió dolorosa, però la seguretat i la salut dels nostres veïns és primer. La suspensió de les festes no sols és la no celebració d'actes festius, sinó que comporta a més unes conseqüències econòmiques per als establiments de Moncofa. Des de l'Ajuntament continuarem treballant, en la mesura de les nostres possibilitats, per bolcar els nostres recursos per a ajudar al fet que Moncofa isca endavant d'esta desgraciada situació que ens està tocant viure amb la covid-19”.

Cal assenyalar a més que l'Ajuntament convocarà la Junta Local de Seguretat per a concretar totes les mesures que s'hagen de dur a terme durant eixes dates per a garantir la no activitat de casals, complir amb tota la normativa de prevenció vigent i vetlar per la salut de tots els veïns de Moncofa.

Pujar