21 de novembre de 2019 21/11/19

Moncofa sol·licita una línia d’autobús Moncofa-Nules-la Vall a la GVA

  L’Ajuntament de Moncofa, a través de l’alcalde Wences Alós, ha aprofitat la reunió convocada per la Conselleria d’Habitatge per a sol·licitar una línia, durant tot l’any, que unisca les poblacions de Moncofa, Nules i la Vall d’Uixó.

  Una moció presentada l’any passat pel Partit Popular de la localitat va ser recolzada per la resta dels grups municipals (PSOE, Compromís i Ciutadans) i ja es va traslladar a Conselleria al seu dia. A més a més també es va contactar amb els municipis afectats per la sol·licitud, la Vall d’Uixó i Nules, que ratificaren la necessitat d’esta línia regular.

  L’acord plenari sol·licitava a la Generalitat Valenciana l’establiment d’una línia d’autobusos regular Platja de Moncofa – Moncofa – Nules – la Vall d’Uixó durant tot l’any i prestat per autobusos totalment adaptats.

  Per a Wences Alós: “Esta línia d’autobusos no sols facilitaria la interconnexió d’estos tres municipis de la Plana Baixa sinó que permetria que les poblacions de Moncofa i la Vall d’Uixó tingueren un accés al transport ferroviari públic (transport a la universitat, a la capital de província i comunitat). A més a més, amb l’arribada del bon temps els desplaçaments dels pobladors de la Vall d’Uixó i Nules a la platja de Moncofa es multipliquen alhora que la mateixa població de la platja de Moncofa es multiplica per 40, així com el nombre de visitants.

  ocultar
  Moncofa sol·licita una línia d’autobús Moncofa-Nules-la Vall a la GVA
  Pujar