elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa reparteix 700 mascaretes de protecció a veïns en risc d’exclusió social

Moncofa reparteix 700 mascaretes de protecció a veïns en risc d’exclusió social
  • Mª Teresa Alemany: “Ajudem als que més ho necessiten i així evitar que puguen contagiar-se per no disposar de recursos”

L'Ajuntament de Moncofa va repartir els passats dimarts i dimecres, 2 i 3 de març, mascaretes de protecció en el Banc d'Aliments als veïns del poble que estan en risc d'exclusió social i poden tindre més problemes per a adquirir material de protecció sanitari. Així, va distribuir 700 mascaretes aprofitant que eren dies de repartiment d'aliments i, d'esta manera, ajudar estes persones a previndre el contagi per COVID-19.

Mª Teresa Alemany, edil de Serveis Socials, ha assegurat que “a l'Ajuntament de Moncofa no volem que ningú es quede sense protecció per falta de mitjans, així que ajudem els que més ho necessiten i així ajudar-los a evitar que puguen contagiar-se del coronavirus per no disposar de recursos suficients”. I poden tindre més problemes per a adquirir material de protecció sanitària.

Cal tindre en compte que l'equip de govern de Moncofa, encapçalat per Wences Alós Valls, s'ha fixat com a prioritat en 2021 combatre els efectes que la crisi del coronavirus està provocant en el municipi.

Però, a més, lluny de centrar-se només a garantir la seguretat davant esta situació d'emergència sanitària, també està centrant els seus esforços a ajudar els autònoms i els xicotets empresaris a mantindre tant els seus negocis com les ocupacions que generen al poble.

Per a això ha aprovat un pressupost de fins a 130.000 euros que ha aconseguit gràcies a l'eliminació total del deute de l'Ajuntament amb els bancs l'any passat, fruit de la bona gestió de l'equip de govern.

Pujar