21 de novembre de 2019 21/11/19

Moncofa renova els tres ordinadors de la Biblioteca Municipal

Moncofa renova els tres ordinadors de la Biblioteca Municipal - (foto 1)

  L'Ajuntament de Moncofa ha renovat els ordinadors que estan a la disposició dels usuaris de la biblioteca municipal Clara Campoamor, tres nous ordinadors que ja estan en funcionament. Es tracta de tres equips informàtics de taula de major potència que els existents dotats de connexió a internet.

  La Regidoria d'Educació i Cultura, dirigida per Ana Gracia, ha atés les necessitats traslladades per la biblioteca i ha decidit destinar esta inversió a modernitzar els punts d'accés informàtic per a la ciutadania de Moncofa. A més, en paraules de la regidora, "des de fa temps la nova biblioteca ja disposava d'ordinadors que hem renovat per a oferir un millor servei a tots els seus usuaris".

  Estos tres nous ordinadors se sumen a la renovació del mobiliari que es va realitzar a principis d'este mateix any 2018. Ana Gracia, afirma: "L'inici de l'any 2018 van ser els reis d'Orient els qui ens van portar la renovació del mobiliari de la Biblioteca Municipal de Moncofa, tant en la zona de la bebeteca com en la zona juvenil. En esta ocasió, setmanes prèvies a la celebració del Nadal, el Pare Noel s'ha volgut sumar als regals renovant els tres equips informàtics a la disposició del públic".

  Recentment també s'ha procedit a l'adquisició de 150 nous llibres, de diferents gèneres literaris, que estaran a la disposició dels usuaris de la biblioteca en breu.

  ocultar
  Moncofa renova els tres ordinadors de la Biblioteca Municipal
  Pujar