21 de gener de 2021 21/1/21

Moncofa rep al prestigiós mentalista Toni Pons

Moncofa rep al prestigiós mentalista Toni Pons - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa rep al prestigiós mentalista Toni Pons - (foto 2)

  El passat dimarts amb la col·laboració de la Creu Roja, que està portant a terme en el municipi de Moncofa el programa de GPS laboral, es va gaudir d´una magnífica conferència del mentalista Toni Pons.

  Toni Pons és reconegut per la Societat Nacional d´Hipnosi Clínica-Terapèutica com a membre d´honor per la seua constant labor en la difusió de la hipnosi.

  És creador del mètode "ON", un sistema en què l´únic objectiu és ajudar que les persones eliminen els pensaments limitants i descobrisquen el màxim potencial per a poder viure la seua vida ideal.

  Són moltes les empreses que sol·liciten les seues conferències i tallers transformacionals per a formar als seus equips en líders, per la motivació, el control mental, la potenciació de les capacitats d´èxit, etc.

  L´objectiu de Creu Roja en este programa és ajudar els usuaris del programa GPS de Moncofa i la Vall d'Uixó amb una sessió de motivació davant de la recerca de treball.

  Segons les paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: "Volem donar les gràcies a Creu Roja per l´oportunitat que ens ha donat a l´Ajuntament per poder gaudir d´una conferència d´esta magnitud i que els usuaris del programa GPS laboral hagen tingut una sessió motivadora per a poder portar endavant el seu objectiu que és trobar feina."

  Pujar