6 d’agost de 2020 6/8/20

Moncofa es prepara per a l'Orgull 2018

Moncofa es prepara per a l'Orgull 2018 - (foto 1)
  • Banderes multicolor en cadascuna de les platges i un banc amb els colors de l'arc de Sant Martí

  • L'Ajuntament de Moncofa ja està immers en els preparatius per al "Moncofa Orgull 2018"

MÉS FOTOS
Moncofa es prepara per a l'Orgull 2018 - (foto 2)
Moncofa es prepara per a l'Orgull 2018 - (foto 3)

El cap de setmana del 14 de juliol l'Ajuntament al costat de LGTBI de Castelló organitzen este esdeveniment reivindicatiu. Una sèrie d'activitats ludicofestives, on reclamar la igualtat i respecte social davant de qualsevol condició sexual.

La festivitat de l'Orgull Moncofa celebra la seua sisena edició i així la localitat ressalta com un lloc en el qual totes les persones són ben rebudes; localitat a la qual el seu alcalde, Wences Alós Valls defineix com "un poble amable, hospitalari i tolerant, amb àmplies platges, quatre banderes blaves, i una variada oferta cultural i gastronòmica que asseguren un ambient acollidor durant tot l'any."

Durant la setmana vinent en cadascuna de les platges del municipi onejarà la bandera multicolor de l'orgull i un banc amb els mateixos colors presidirà la plaça del Cucs, accions prèvies a un cap de setmana ple d'activitats familiars. La programació es desenvoluparà al llarg del cap de setmana del 13 i 14 de juliol; hi destaca una manifestació reivindicativa de la igualtat, la lectura d'un manifest i l'acte de clausura una festa "Holly" en la plaça del Cucs.

Per a la regidora d'Igualtat Ana Gracia Vilalta, "des de l'Ajuntament de Moncofa continuem donant suport a la diversitat amb activitats durant tot l'any, no solament en aquesta setmana, ja que l'educació és la millor arma per a aconseguir i valorar la llibertat, el respecte i convivència entre qualsevol condició social, ètnica o cultural".

Pujar