20 de gener de 2021 20/1/21

Moncofa posa en marxa el bus “Platges de Moncofa”

Moncofa posa en marxa el bus “Platges de Moncofa” - (foto 1)
  • El servei començarà el pròxim dia 13 de juliol i es prestarà fins al 31 d'agost

  • “Bus de la marxa”, la novetat per a enguany

Dissabte que ve 13 de juliol, l'Ajuntament de Moncofa posarà en marxa la línia d'autobús que uneix les platges del municipi i el nucli urbà. L'autobús realitzarà el recorregut Platja l’Estanyol – Platja Camí Cabres – Moncofa – Platja de Moncofa, els dijous i els dissabtes des de les 10.00 h del matí fins a les 14.00 h de la vesprada.

Per quart any consecutiu, el consistori aposta per esta línia que uneix les platges de la zona sud amb la resta de platges. Ja l'any passat es va ampliar el recorregut perquè el bus accedira a tota la platja i enguany la novetat és l'ampliació de la línia amb un “bus de la marxa” que prestarà el servei les nits en què hi haja algun esdeveniment important enfocat per a la gent jove, ja siga al poble o a la platja.

Per a l'alcalde de la localitat, Wences Alós: “És el quart any que apostem per la unió de les platges de la localitat, fomentant el transport públic i facilitant el trasllat al poble i al centre de la platja perquè puguen fer les seues gestions”.

Segons la regidora d'Accessibilitat i Mobilitat Urbana, Mª Carmen Ferri: “Ara, amb el “bus de la marxa”, els veïns més joves d'estes zones podran accedir amb més facilitat al centre del grau i al municipi per a gaudir de l'oci nocturn sense haver d'agafar cap vehicle, amb la tranquil·litat que això aportarà als pares”.

Pujar