19 de novembre de 2019 19/11/19

Moncofa organitza un taller de restauració de peces antigues

Moncofa organitza un taller de restauració de peces antigues - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa organitza un taller de restauració de peces antigues - (foto 2)

  Des de la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Moncofa s´ofereix a tots els habitants del municipi la possibilitat de realitzar un curs gratuït de restauració  de les peces antigues propietat de l´Ajuntament.

  Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguen aprendre tècniques de restauració i ho faran amb peces que té l´Ajuntament en propietat. El curs estarà dirigit per una professional de les belles arts, Beatriz Recatalá, i posteriorment totes aquestes peces seran exposades AL PÚBLIC.

  A més a més, totes aquelles persones que vulguen fer una donació a l´Ajuntament de peces antigues que tinguen guardades, també ho podran fer. Per a fer la donació tan sols caldrà telefonar al 964580421 i es donaran les instruccions necessàries.

  Totes aquestes peces que siguen donades es catalogaran i es realitzarà una fitxa tècnica que tindrà tant el propietari que faça la donació com l´Ajuntament.

  Segons paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: “Aquest és el primer pas que hem pegat per a fer realitat un somni tant de l´Ajuntament com de molts veïns de Moncofa que ens han demanat a l´Ajuntament que Moncofa recupere totes les antiguitats possibles i que puguen ser exposades com a reclam turístic del municipi.”

  ocultar
  Moncofa organitza un taller de restauració de peces antigues
  Pujar