21 de novembre de 2019 21/11/19

Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan

Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan - (foto 2)

  Des de la Regidoria de Festes i Turisme s’han programat nombroses activitats este cap de setmana de Sant Joan. Les activitats es realitzaran en diferents punts i l’acte central de la foguera de Sant Joan serà en la platja del Grau, per a celebrar la nit més màgica de l’any.

  La nit començarà a les 22.30 h amb una batucada que recorrerà l’avinguda Mare Nostrum. A continuació, un especial correfocs a càrrec de l’associació Dracs d’Uixó, i l’encesa de la foguera de l’Ajuntament situada en el centre de la platja (platja del Grau) a les 23.45.

  Després del tradicional bany de peus en les platges del municipi s’iniciarà un concert per l’artista local Gustavo Paradís.

  A més a més d’estes activitats programades per a la nit de Sant Joan, dissabte continuaran les activitats amb la 3ª Trobada de Gegants i Cabuts al Grau de Moncofa, organitzada per la Colla de Gegants i Cabuts de Moncofa. Hi participaran figures de gegants i cabuts de les agrupacions d’Alcalà de Xivert, Benicàssim, Castelló, Almassora, Vila-real, Borriana, Sogorb, la Vall d'Uixó i de Torregrossa de Lleida.

  La plantà dels gegants es realitzarà a les 17 h, i es muntaran, a continuació, tallers infantils fins a les 19 h, amb una parada de l’Associació Local de Lluita contra el Càncer.

  El cercavila s’iniciarà a les 19 h per l’avinguda Mare Nostrum i finalitzarà a les 20.30 en la plaça Ruiz Picasso amb un ball de més de 20 gegants.

  La nit continuarà amb un concert de música tradicional de la mà del grup Xe-ranga.

  Diumenge a les 19 h finalitzaran els actes d’este primer cap de setmana de l’estiu amb l’acte de clausura del curs del Grup de Danses Biniesma en el local polifuncional de la localitat.

  Per a la regidora de l’àrea, Mª Teresa Alemany: «La nit Sant Joan és l’inici d’un estiu ple d’activitats en la platja de Moncofa, que una vegada més es convertirà en una "mar d'activitats"».

  ocultar
  Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan
  Pujar