13 d’agost de 2020 13/8/20

Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan

Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa organitza una gran varietat d’actes per al cap de setmana de Sant Joan - (foto 2)

  Des de la Regidoria de Festes i Turisme s’han programat nombroses activitats este cap de setmana de Sant Joan. Les activitats es realitzaran en diferents punts i l’acte central de la foguera de Sant Joan serà en la platja del Grau, per a celebrar la nit més màgica de l’any.

  La nit començarà a les 22.30 h amb una batucada que recorrerà l’avinguda Mare Nostrum. A continuació, un especial correfocs a càrrec de l’associació Dracs d’Uixó, i l’encesa de la foguera de l’Ajuntament situada en el centre de la platja (platja del Grau) a les 23.45.

  Després del tradicional bany de peus en les platges del municipi s’iniciarà un concert per l’artista local Gustavo Paradís.

  A més a més d’estes activitats programades per a la nit de Sant Joan, dissabte continuaran les activitats amb la 3ª Trobada de Gegants i Cabuts al Grau de Moncofa, organitzada per la Colla de Gegants i Cabuts de Moncofa. Hi participaran figures de gegants i cabuts de les agrupacions d’Alcalà de Xivert, Benicàssim, Castelló, Almassora, Vila-real, Borriana, Sogorb, la Vall d'Uixó i de Torregrossa de Lleida.

  La plantà dels gegants es realitzarà a les 17 h, i es muntaran, a continuació, tallers infantils fins a les 19 h, amb una parada de l’Associació Local de Lluita contra el Càncer.

  El cercavila s’iniciarà a les 19 h per l’avinguda Mare Nostrum i finalitzarà a les 20.30 en la plaça Ruiz Picasso amb un ball de més de 20 gegants.

  La nit continuarà amb un concert de música tradicional de la mà del grup Xe-ranga.

  Diumenge a les 19 h finalitzaran els actes d’este primer cap de setmana de l’estiu amb l’acte de clausura del curs del Grup de Danses Biniesma en el local polifuncional de la localitat.

  Per a la regidora de l’àrea, Mª Teresa Alemany: «La nit Sant Joan és l’inici d’un estiu ple d’activitats en la platja de Moncofa, que una vegada més es convertirà en una "mar d'activitats"».

  Pujar