1 de desembre de 2020 1/12/20

Moncofa obté un nou Taller d'ocupació

  Un total de 20 persones majors de 30 anys es beneficiaran del segon Taller d'ocupació que aconsegueix Moncofa en un sol any i en el qual s'invertiran un total de 521.284,05 euros, que ajudaran a pal·liar el problema de la desocupació en el municipi.

  Els participants rebran salari durant un any i formació en jardineria (10 alumnes) i obra (10 alumnes). A més a més, es contractarà un director, un professor, un monitor i un auxiliar administratiu. Quant als treballs que desenvoluparà el mòdul de jardineria, continuaran amb el treball de l'anterior taller d'ocupació de condicionament de la zona recreativa del costat del riu Belcaire en la zona del Belcaire nord i connectar-la amb el Sender Blau, per a potenciar turísticament la zona. Per la seua banda, el mòdul d'obra reformarà, condicionarà i modernitzarà l'antic edifici de la Cambra Agrària perquè puga ser destinat a un xicotet museu en la població.

  Segons el regidor de Personal, José Mª Andrés: "Una de les prioritats de l'equip de govern dins del foment de l'ocupació, ha sigut des de l'arribada al govern municipal l'obtenció d'un Taller d'ocupació per al municipi, i les nombroses gestions dutes a terme, com homologar un centre per a poder tindre un taller d'ocupació, han donat els seus fruits, i hem aconseguit dos tallers d'ocupació en només un any"

  Per la seua banda, l'alcalde, Wences Alós, ha assenyalat: "És una gran notícia per a Moncofa que ens hagen concedit el segon Taller d'ocupació, que servirà per a donar treball durant un any a 20 persones aturades, i complim així un dels principals objectius de l'equip de govern a l'arribada a l'Ajuntament".

  Cal recordar que per a poder ser seleccionat per a ser contractat en el taller d'ocupació és necessari ser major de 30 anys i estar inscrit com a demandant d'ocupació en el Servef abans del 24 d'octubre.

  Pujar