elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa obté un quart taller d'ocupació

Moncofa obté un quart taller d'ocupació
  MÉS FOTOS
  Moncofa obté un quart taller d'ocupació - (foto 2)
  Moncofa obté un quart taller d'ocupació - (foto 3)
  Moncofa obté un quart taller d'ocupació - (foto 4)

  Un total de 20 persones majors de 30 anys es beneficiaran del quart taller d'ocupació que aconsegueix Moncofa en tres anys de legislatura i en el qual s'invertiran un total de 439.000 euros, que ajudaran a pal·liar el problema de la desocupació en el municipi.

  Els participants rebran salari durant un any i formació en jardineria (10 alumnes) i obra (10 alumnes). A més, es contractarà un director, dos professors, un monitor i un auxiliar administratiu. Quant als treballs que desenvoluparà el mòdul de jardineria, continuaran amb el treball de l'anterior taller d'ús de condicionament de la zona recreativa al costat del riu Belcaire en la zona del Belcaire nord i connectar-la amb el Sender Blau, per a potenciar turísticament la zona. Per la seua banda, el mòdul d'obra reformarà i condicionarà les voreres del municipi, dotant-les d'una major accessibilitat.

  Segons el regidor de Personal, Jose Mª Andrés: "Una de les prioritats de l'equip de govern dins del foment de l'ocupació ha sigut, des de l'arribada al govern municipal, l'obtenció d'un taller d'ocupació per al municipi, i les nombroses gestions dutes a terme, com homologar un centre per a poder tindre un taller d'ocupació, han donat els seus fruits, i s'han aconseguit quatre tallers en tres anys de legislatura, cosa que és una gran notícia per a Moncofa, que ens hagen concedit el quart taller d'ocupació".

  Així mateix, Andrés assenyala: "Amb els tallers aconseguits, arribem a la quantitat de 70 alumnes que alhora que estan aprenent un ofici, estan realitzant obres d'interés general per al municipi. En finalitzar compten amb un títol que els pot donar accés al mercat laboral. És inexplicable que anteriors equips de govern mai hagen sol·licitat estos tallers per al municipi".

  Pujar