elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa millora la situació però manté la mirada en les possibles pluges en Espadà

Moncofa millora la situació però manté la mirada en les possibles pluges en Espadà
  • El riu Belcaire ha cessat els desbordaments encara que continuen inundades alguns carrers i camins rurals

 

Després d'una nit frenètica, amb el riu Belcaire desbordat al seu pas per Moncofa, la situació ha començat a millorar. L'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, ha explicat que “les hores crítiques van ser sobre la 1.00 hores de la matinada i sobre les 5.00 hores el Belcaire va finalitzar el desbordament”.

“La situació ara sembla que és de normalitat”, encara que continuen tallades alguns carrers i camins rurals que romanen inundats com el carrer Tamarit, Torremolinos, en el sud del Grau de Moncofa. 

Malgrat que el sol ha eixit en diverses ocasions durant el matí, l'alcalde de Moncofa confirma que continuan amb la vista posada en el cel, sobretot pels nous episodis de pluja que puguen produir-se a la Serra d’Espadà i que podrien provocar noves inundacions.

I és que en les últimes hores, en la Serra s'han registrat precipitacions abundants en les zones d'Eslida, amb 420 l/m² en les últimes 48 hores, 259 a Artana i 267 a Alfondeguilla, localitat en la qual naix el riu Belcaire que desemboca a Moncofa.

No obstant això, “encara que la situació s'està normalitzant, demanem als ciutadans que eviten els desplaçaments innecessaris i que si són inevitables, que utilitzen les principals vies de comunicació, i que s'informen pels canals oficials”, apunta l'alcalde.

MÉS FOTOS
Moncofa millora la situació però manté la mirada en les possibles pluges en Espadà - (foto 2)
Moncofa millora la situació però manté la mirada en les possibles pluges en Espadà - (foto 3)
Moncofa millora la situació però manté la mirada en les possibles pluges en Espadà - (foto 4)
Moncofa millora la situació però manté la mirada en les possibles pluges en Espadà - (foto 5)
Pujar