22 de novembre de 2019 22/11/19

Moncofa, l’amfitriona de la XIX Exhibició de tambors i bombos

Moncofa, l’amfitriona de la XIX Exhibició de tambors i bombos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa, l’amfitriona de la XIX Exhibició de tambors i bombos - (foto 2)

  El passat diumenge 25 de febrer es va celebrar al municipi de Moncofa la XIX Exhibició de tambors i bombos. Enguany han participat 22 associacions de la província de Castelló i de València.

  L´Associació de Tambors i Bombos Santíssim Crist de l’Agonia va ser l´encarregada d´organitzar aquest acte al qual van acudir més de 800 persones. El municipi de Moncofa és punt de referència en aquest tipus d´acte ja que és un dels més multitudinaris de la província.

  L´acte va començar a la plaça del Pla i, al so dels tambors i bombos, van realitzar el recorregut pels carrers del municipi i van acabar a la plaça de la Constitució. Una vegada allí van col·locar  tots els distintius al voltant de la plaça tocant el toc provincial totes les associacions presents.

  En aquesta edició, l´encarregada de donar l´entrada al toc provincial ha sigut la regidora de Cultura, Ana Gracia.

  Segons paraules de la regidora, “ha sigut un orgull per a mi poder donar l´entrada al toc provincial com a regidora de Cultura i haver tingut l´oportunitat de tocar amb totes les associacions durant uns minuts.”

  "Des de l´Ajuntament de Moncofa estarem sempre al costat de les associacions i els donarem suport perquè puguen continuar fent actes per al poble".

  ocultar
  Moncofa, l’amfitriona de la XIX Exhibició de tambors i bombos
  Pujar