1 de desembre de 2020 1/12/20

Moncofa habilita un solar per a resguardar les barreres taurines

Moncofa habilita un solar per a resguardar les barreres taurines - (foto 1)

    L'Ajuntament de Moncofa reubica les barreres de ferro que col·loca en els actes taurins amb la finalitat que es troben més resguardades, ja que des de fa més de 10 anys es trobaven depositades en un espai a l'aire lliure, amb el consegüent deteriorament que pateixen.

    Amb este objectiu s'ha construït una teulada en un solar de propietat municipal que es troba tancat al c/ Guillem de Moncada i on les barreres s'han organitzat per carrers i, al seu torn, d'una banda les que són utilitzades en les festes del poble i, d'una altra, les que són utilitzades en les recentment recuperades festes de Sant Roc en la platja. D'esta manera serà molt més fàcil conéixer l'emplaçament de cada una en el recinte festiu. La inversió realitzada en este projecte ascendeix a 8.000 euros.

    «Des del primer dia han estat patint el sol i la pluja, amb el consegüent deteriorament», explica el primer tinent d'alcalde, José María Andrés. «Per este motiu, hem vist amb bons ulls buscar un emplaçament per a estos elements, perquè al seu dia es va fer una gran inversió i hem d'intentar mantindre-les en bon estat», afig el regidor. I és que, si no es duien a terme mesures urgents, d'ací a uns anys es veurien obligats «a començar a renovar-les i això sí que seria una llàstima».

    Pujar