15 de novembre de 2019 15/11/19

Moncofa firma el manifest sobre la liberalització de l'AP-7

Moncofa firma el manifest sobre la liberalització de l'AP-7 - (foto 1)

  L'alcalde de Moncofa, Wences Alós, ha firmat este dijous amb els alcaldes i alcaldesses de la Llosa, Almenara, Xilxes, la Vilavella, Nules i la Vall d'Uixó el manifest en el qual els municipis afectats per les obres de l'A7 demanen la liberalització de l'autopista mentres duren les obres. Així mateix se sol·licita una entrevista urgent entre els alcaldes dels municipis afectats i el responsable de la Direcció General de Carreteres amb el fi d'arribar a un acord i solucionar el problema.

  Segons Wenceslao Alós, "totes les obres generen molèsties i està clar que estes obres són necessàries però també creem que és igual de necessària la liberalització de l'AP–7 per a tractar de minimitzar les molèsties que estes obres produeixen." "De fet l'Ajuntament de Moncofa ha anat més enllà i ha sol·licitat la liberalització definitiva de l'autopista".

  Cal recordar que la proposta aprovada i remesa a Madrid pel Ple de Moncofa sol·licita, com a primera opció, la liberalització de l'AP-7 i si açò no és així que almenys es liberalitze mentres duren les obres de l'A7.

  Moció presentada pel Grup Compromís i aprovada per unanimitat en la sessió plenària del passat mes d'octubre.

  ocultar
  Moncofa firma el manifest sobre la liberalització de l'AP-7
  Pujar