elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa festeja a Sant Roc amb actes musicals, esportius, comercials i religiosos

Moncofa festeja a Sant Roc amb actes musicals, esportius, comercials i religiosos
  • L'agenda arranca el dijous 5 d'agost amb activitats segures i amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local

L'Ajuntament de Moncofa ha programat una intensa agenda d'activitats tant esportives, com a musicals, comercials i religioses per a celebrar les festes de Sant Roc. L'agenda d'activitats començarà el dijous 5 d'agost i finalitzarà el dissabte 21 d'agost, amb el dilluns 16 amb la commemoració del dia de Sant Roque.

MªTeresa Alemany, regidora de Festes, ha explicat que “hem programat una agenda amb moltes i variades activitats per a fomentar la participació en aquestes festes de manera segura, però també amb l'objectiu de dinamitzar el comerç. Amb aqueix objectiu hi ha diverses accions encaminades a traure les botigues al carrer a més d'incitar a veïns i visitants a eixir més i consumir en els negocis del poble”.

La regidora de l'equip de Govern que dirigeix Wences Alós Valls ha volgut agrair la col·laboració de totes les persones i col·lectius que formen part en l'organització i desenvolupament dels actes, que són essencials per a garantir un reeixit desenvolupament de les nostres festes d'agost”.

No obstant això, l'objectiu de l'Ajuntament de Moncofa és permetre que tots els veïns i visitants puguen celebrar aquestes festes com han fet sempre, encara que tenint en compte totes les mesures d'higiene sanitàries i de limitació d'aforaments per a evitar el risc de contagis. Precisament, per la crisi provocada per aquesta pandèmia, l'altre objectiu és dinamitzar l'economia del comerç, la restauració i, en general, el sector turístic de Moncofa.

PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE SANT ROC DE MONCOFA

5-8 D'AGOST. FIRA AMB ENCANT EIVISSENC

Fira amb encant Eivissenc a Moncofa. El dijous a les 20 hores serà la inauguració, d'unes instal·lacions que comptaran amb zona infantil i d'activitats, zona chill-out, zona market, zona gastronòmica i molt més. Situada en l'avinguda Mare Nostrum, complint amb les mesures covid i aforament limitat.

DISSABTE, 7 D'AGOST

II Ciclisme de sala nocturn a la platja de Moncofa. Informació i reserva en el telèfon 647 125 383.

Lloc: avinguda Mare Nostrum.

13-15 D'AGOST. FIRA DEL COMERÇ LOCAL

La Fira del Comerç Local se celebrarà a la platja de Moncofa. El divendres a les 20 hores serà la inauguració i l'horari de la fira serà de 19.00 a les 00.00 hores. Se celebrarà en l'avinguda Mare Nostrum.

DIVENDRES, 13 D'AGOST

22.45 h. Actuació de Dianto Reed Quintet, quintet de canyes format per cinc joves músics espanyols amb seu a Amsterdam.

Lloc: plaça Na Violant d’Hongria.

DISSABTE, 14 D'AGOST

19 hores: Vesprada taurina virtual. Es retransmetrà en televisió La Vall els actes taurins de Bous al Carrer d'altres anys.

19 a 21 hores: Vesprada infantil amb inflables, bou mecànic, pal boig i molta diversió a càrrec de Saltingvall.

Lloc: plaça Na Violant d’Hongria.

14-15 D'AGOST

Campionat de bàsquet 3x3 a la platja de Moncofa. Informació i reserva en el telèfon 647125383.

Lloc: Platja de L’Estanyol.

DIUMENGE 15 D'AGOST

23.00 h. Actuació benèfica flamenca a favor de l'Associació Contra el Càncer de Moncofa.

Lloc: plaça Na Violant d’Hongria.

DILLUNS 16 D'AGOST. DIA DE SANT ROQUE

20.00 h. Dia de Sant Roque. Missa en l'ermita de Sant María Magdalena. En finalitzar la missa hi haurà castell de focs artificials de colors en honor a Sant Roque.

DIMARTS, 17 D'AGOST

09.00 a 13.00 hores. Campionat de petanca júnior i sènior. Inscripció prèvia fins al 16 d'agost en l'Oficina de Turisme o en els telèfons 639160305 i 605368112.

Lloc: pista de petanca Palafangues.

19.30 hores. Vesprada màgica a càrrec del mag Carolus, en la qual ens endinsarem en el món de la il·lusió, on no podràs parar de riure amb jocs de màgia divertits, amb coses que apareixen i desapareixen, artefactes màgics, jocs molt participatius. Un espectacle per a gran sy xicotets. Complint les mesures covid i aforament limitat.

Lloc: plaça Na Violen d’Hongria.

DIMECRES 18 D'AGOST

19.00 hores. Vesprada taurina virtual. Es retransmetrà en televisió La Vall els actes taurins de Bous al Carrer d'altres anys.

20.00 h. La Mar de Circ, amb l'actuació de Temps Fugit a càrrec de la companyia de pallassos LA TÈTE. Aforament limitat i complint les mesures covid.

Lloc: pista de patinatge.

DIJOUS 19 D'AGOST

23.00 hores. Concert simfònic, amb l'artista local Gustavo Paradís juntament amb diversos músics professionals de La Vall d'Uixó.

Lloc: plaça Na Violant d’Hongria.

DIVENDRES 20 D'AGOST

22.45 hores. Nit de molts riures amb els monòlegs de María Zamora, Diego Varea i Saray Cerro, RIU EN VALENCIÀ.

Lloc: plaça Na Violant d’Hongria.

DISSABTE 21 D'AGOST

19.30 hores. Vesprada taurina virtual. Es retransmetrà en Televisió La Vall els actes taurins d'altres anys, recordant les vesprades de Bous al Carrer pels carrers de la platja de Moncofa.

21.45 hores. III Concert Natural Music Lluna Plena.

Lloc: zona Estanyol.

22.30 hores. Bou embolado virtual en televisió La Vall.

Pujar