19 de gener de 2021 19/1/21

Moncofa contra la violència de gènere

    La Regidoria d'Igualtat de Moncofa enguany, al costat de l'associació Dones de Moncofa Carmen de Burgos, organitza diferents actes per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el dia 25 de novembre.

    “No oblidem que des de l'any 2003, en el qual es van començar a realitzar estadístiques, fins a l'any 2019 han sigut assassinades per violència de gènere  més de 1000 dones, i enguany s'han registrat 45 víctimes, a més de molts xiquets que s'han quedat orfes”, afirma la regidora d'Igualtat, Lola Alós.

    Davant d’estes dades, la Regidoria d'Igualtat fa anys que organitza una programació amb l'objectiu de sensibilitzar i intentar frenar la violència de gènere. Programació que s'uneix a diferents activitats que es realitzen al llarg de tot l'any. Així, el dia 22 divendres, a les 18.00 hores tindrà lloc una conferencia col·loqui a càrrec de l'equip de prevenció en violència masclista i sensibilització del Centre Dona Rural de Sant Mateu, i el dia 25, el contacontes “Les meues dues mamàs mòmies”, a càrrec de l'empresa Rebombori Cultural a la Casa de la Cultura, a les 15.30 h.

    Pujar