elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa Connecta ja compta amb 1200 usuaris

Moncofa Connecta ja compta amb 1200 usuaris

  Conscients que el canal de comunicació estava destinat cap al telèfon mòbil, l'Ajuntament de Moncofa va posar en funcionament l'any 2016 "Moncofa Connecta", el conegut "ban" via llista de difusió de l'aplicació més utilitzada del món, el "Whatsapp".

  Una forma còmoda, àgil i directa de poder informar diàriament als veïns i veïnes del municipi, sobre notícies, activitats i alertes, que ja compta amb més de 1200 persones registrades.

  Amb un senzill pas d'alta, que consisteix a enviar al número 654 101 437 la paraula "Alta", amb indicació del nom, cognoms i DNI, la persona queda registrada i activada per a rebre informació oficial del consistori municipal.

  Així de senzill pots estar en contacte directe amb l'Ajuntament de Moncofa; si no estàs a Moncofa Connecta, connecta't per a estar informat de les ofertes de treball de l'Ajuntament, dels talls de carrers, de les campanyes, dels esdeveniments culturals, esportius, etc.

  El regidor de Noves Tecnologies, José María Andrés, ha explicat que "el Whatsapp s'ha convertit en l'eina de comunicació més utilitzada, i vam ser un dels pioners a la província a utilitzar este sistema que ara altres poblacions estan implantant. La valoració no pot ser més positiva, ja que en l'actualitat comptem amb 1200 persones connectades a este sistema de comunicació que reben en temps real tota la informació d'interés general del municipi."

  Pujar