22 d’octubre de 2020 22/10/20

Moncofa commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Moncofa commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI - (foto 1)
  • L’Ajuntament prepara un complet programa d’activitats i col·locarà la bandera multicolor en l’ajuntament i les platges

MÉS FOTOS
Moncofa commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI - (foto 2)
Moncofa commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI - (foto 3)

L’Ajuntament de Moncofa commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI amb l’objectiu de reivindicar els drets de les persones del col·lectiu LGTBI i visibilitzar totes les realitats, i per la inclusió real de totes les persones.

Així, el consistori ha preparat un complet programa d’activitats que manifestaran el suport de la institució a la diversitat. Entre els actes més destacats, la hissada de banderes multicolor en les platges i en l’ajuntament de Moncofa. També, coincidint amb l’efemèride del 28 de juny, es procedirà a la lectura d’una declaració institucional per part de l’alcalde de la localitat, la regidora d’Igualtat i els portaveus dels partits en l’oposició. A més a més, es realitzaran accions en les xarxes socials amb la difusió d’un documental en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI i es pintarà un banc multicolor per a instal·lar-lo a la plaça de la Constitució en senyal d’inclusió real de totes les persones i per la visibilització de la diversitat.

 

Pujar