13 d’agost de 2020 13/8/20

Moncofa comença l'Escola d'Estiu 2018

Moncofa comença l'Escola d'Estiu 2018 - (foto 1)

  Enguany s'inclouen dues novetats, a petició dels pares i mares d'edicions anteriors. La primera és que s'ofereix un segon torn d'Escola d'Estiu que tindrà lloc de l'1 al 14 d'agost. La segona és que s'han ampliat 30 places en el torn de juliol fins a 170, i en agost es compta amb 90 places.

  Es continua oferint l'escola matinera de 8 a 9 hores de manera gratuïta, per a tots aquells pares i mares que hagen de conciliar la vida familiar i laboral.

  L'Escola d'Estiu té lloc en el CEIP Científic Avel·lí Corma de Moncofa, però al tractar-se d'una activitat lúdica faran eixides pel poble i utilitzaran la resta d'instal·lacions municipals. El lema d'enguany és "Arts & Crafts" i farem activitats relacionades amb l'art i manualitats, on els xiquets i xiquetes es poden expressar en llibertat.

  L'empresa que desenvolupa l'activitat es Món d'Animació, la qual ha prestat el servei en anteriors edicions i que actualment està portant a terme també l'Escoleta de Pasqua i l'Escoleta de Nadal.

  L'activitat compta amb 14 monitors, que tenen grup de menors, més un coordinador sense grup que intentarà resoldre qualsevol eventualitat que puga sorgir i que farà d'enllaç amb el personal tècnic de l'Ajuntament. A més, comptaran amb 6 monitors en període de pràctiques.

  Maria Teresa Alemany indica: "Com a regidora de Serveis Socials només desitge que els xiquets i les xiquetes disfruten de les activitats que hem preparat per a ells i espere també que els pares puguen conciliar la vida familiar i laboral".

  Pujar