23 de gener de 2021 23/1/21

Moncofa clausura l’escola d’ocupació Et Formem

Moncofa clausura l’escola d’ocupació Et Formem - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa clausura l’escola d’ocupació Et Formem - (foto 2)
  Moncofa clausura l’escola d’ocupació Et Formem - (foto 3)
  Moncofa clausura l’escola d’ocupació Et Formem - (foto 4)

  L'Ajuntament de Moncofa ha celebrat l'acte de clausura de l'escola d'ocupació Et formen Moncofa amb el lliurament de diplomes a vint d'alumnes, de la branca de jardineria i obra, acte en el qual també va participar José Vicente Andrés, director territorial d'Economia Sostenible.

  Tots ells han sigut reconeguts per l’intens treball efectuat durant els 12 mesos de duració d'este taller d'ocupació en el qual els usuaris han fet treballs pràctics en el municipi, entre els quals destaquen les tasques realitzades als jardins del municipi i els nous paellers del parc Luz Casal, al costat del riu Belcaire.

  El projecte s'ha estructurat en dos etapes amb l'objectiu que els alumnes obtingueren dos certificats de professionalitat, la meitat d'ells de la branca d'obra i l'altra meitat de la branca de jardineria.

  L'alcalde, Wences Alós, ha volgut felicitar els alumnes, així com els docents. “Han aconseguit un certificat de professionalitat que els permetrà buscar ocupació amb més possibilitats, alhora que han deixat unes millores en el nostre municipi a la vista de tots, i tot això gràcies a l'equip directiu i docent” assegura l'alcalde. Així mateix, ha destacat el “gran treball” realitzat pel regidor de Personal, José María Andrés, “que ha sigut el motor perquè aquest projecte fora possible”.

  El regidor va exposar l'esforç de la corporació per aconseguir el màxim nombre de tallers d'ocupació alhora que es doten amb els majors mitjans per a així poder obtindre el màxim rendiment tant l'Ajuntament com els alumnes. “Espere que trobeu un treball en el qual pugueu posar en pràctica els coneixements adquirits en aquests 12 mesos”, ha desitjat el regidor encarregat de l'àrea, que ha ressaltat  “l’alta implicació dels alumnes”.

  El director territorial d'Economia Sostenible, José Vicente Andrés, ha explicat que els tallers d'ocupació Et Formem són una “oportunitat de formació i treball i adquisició de coneixements per a les persones als qui la crisi econòmica ha colpejat de manera intensa”. A més, ha agraït l'Ajuntament de Moncofa per la col·laboració en estos projectes en favor de persones que necessiten una espenta per a tindre una segona oportunitat.

  Pujar