20 de novembre de 2019 20/11/19

Moncofa atorga diplomes al millor lector adult i infantil

Moncofa atorga diplomes al millor lector adult i infantil - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa atorga diplomes al millor lector adult i infantil - (foto 2)
  Moncofa atorga diplomes al millor lector adult i infantil - (foto 3)

  Aprofitant la setmana del “Dia del Llibre”, la biblioteca de Moncofa amb la Regidoria de Cultura han atorgat els diplomes als millors lectors del 2017.

  Els guanyadors han sigut, en l´apartat d´adult, Mari Carmen Navarro, que ha llegit 124 llibres  de la biblioteca i en l´apartat infantil els guanyadors han resultat ser els bessons Mario i Carlos Reviriego, de 4 anys, els quals s´han llegit 89 i 67 llibres de la biblioteca, respectivament.

  Els guanyadors van rebre per part de la regidora de Cultura, un diploma i un lot de llibres. L´acte va tindre lloc en la biblioteca i van tindre com a espectadors d´honor els membres del club de lectura mancomunat entre Xilxes i Moncofa, els quals també van rebre un detall per part de la regidora: una bossa de la biblioteca, un llibre i un marcapàgines.

  Segons paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: “Des de l´Ajuntament de Moncofa volem agrair a tots els lectors que fan ús de la nostra biblioteca i sobretot als guanyadors d’enguany, Mari Carmen, Mario i Carlos. I convidem a tota la població de Moncofa que vinguen a gaudir de la nostra biblioteca municipal, en la qual estem invertint molts recursos fent activitats per a tots els públics i amb una resposta molt grata per part de la ciutadania. Perquè invertir en cultura és invertir en futur.”

  ocultar
  Moncofa atorga diplomes al millor lector adult i infantil
  Pujar