30 d’octubre de 2020 30/10/20

Moncofa asfalta carrers i camins rurals

Moncofa asfalta carrers i camins rurals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa asfalta carrers i camins rurals - (foto 2)
  Moncofa asfalta carrers i camins rurals - (foto 3)

  Moncofa ha procedit en estos dies a l'asfaltat de carrers i camins del terme municipal. Concretament, dins del nucli urbà, s'ha asfaltat el carrer Ausiàs March, vial d'accés a la zona marítima i que es trobava en molt mal estat.

  Pel que respecta als camins rurals, que necessiten de més millores a causa de l'escassa inversió en l'anterior legislatura, s'ha procedit a l'asfaltat del camí Cabres i el camí L'Alqueria. El camí Cabres suporta un intens trànsit de vehicles, ja que és la via de comunicació amb els nuclis de camí Cabres i Estanyol, mentres que el camí l'Alqueria és molt freqüentat per agricultors i també es trobava en molt mal estat.

  Segons el regidor de Via Pública, Pedro Sales, "d'una forma gradual s'està procedint a la millora de l'asfaltat de carrers i camins dins del municipi ja que a causa de la falta de manteniment en el passat sobretot dels camins rurals, aquests presenten un estat lamentable".

  Així mateix assenyala: "La idea és incloure en tots els pressupostos municipals una partida d'asfaltat de carrers i camins rurals per a anar millorant-los de forma gradual. Enguany, 2018, la inversió total ha ascendit a quasi 100.000 €".

  Pujar