21 de novembre de 2019 21/11/19

El MAC de Moncofa arriba al seu equador

El MAC de Moncofa arriba al seu equador - (foto 1)
  • La programació estival de Moncofa Al Carrer s'extendrà fins a diumenge 28 d'agost

MÉS FOTOS
El MAC de Moncofa arriba al seu equador - (foto 2)

Des del passat diumenge 21 d'agost, quan el festival iniciava la seva programació artística, el MAC ha rebut vora 4.000 espectadors que s'esperen duplicar en els vinents dies i amb l'arribada del cap de setmana.

L'ajuntament i l'organització valoren molt positivament l'afluència i resposta del públic a les propostes escèniques que s'han programat. El passat diumenge obria la programació, després de la inauguració de primera edició de la fira Gastro-Market, la reconeguda companyia de teatre gestual "LA TAL" amb l'espectacle "El Carilló" que va fer les delícies dels assistents. La programació va continuar dilluns amb "Il Criceto" de Traüt Espectacles i l'estrena de l'espectacle "En venta" de Alotonto Teatre.

Un dels plats forts del festival va ser l'espectacle "Todo Encaja" de la companyia murciana UpArte que va sorpendre els assistents dimarts a la plaça Na Violant.

Dimecres va tenir lloc una doble cita amb la peça breu de dansa "De traca" de A tempo Dansa, i seguidament es va sumar la música festiva de Xarop de Canya amb l'espectacle "Terrabastall".

Dijous 25, la companyia LA FAM Cia de Teatre va aterrar a les 20h a l'Avinguda Mare Nostrum amb "The Wolves", un espectacle de teatre de carrer itinerant i amb música en directe, on 4 brokers del Wall Street de quasi 3 metres d'alçada van recórrer els carrers a ritme de funky i on van exercir una peculiar jornada laboral.

Divendres 26 La Banda del Drac presentarà l'espectacle infantil "Eco 21" a les 20h a la pista de patinatge i seguidament a les 22:45h a la plaça Na Violant d'Hongria la reconeguda companyia de Circ Elegants representarà el seu premiat espectacle "Cabaret Elegance".

El proper dissabte 27 a la plaça Na Violant d'Hongria a les 23 hores, tindrà lloc l'espectacle “Dansaxfonia”. En aquest projecte, l'Orquestra de Saxos de la Comunitat Valenciana i la companyia de dansa AESCENAMAC oferiran un repertori variat i popular per gaudir d'una nit plena de sensualitat, passió i elegància. Veïns i visitants estàn convidats.

La programació es clausurarà diumenge 28 d'Agost a les 20h a la plaça del Satse amb la companyia Purpurina Circus i l'espectacle "La BoÎte de Bonheur", “La Caja de la Felicidad”.

ocultar
El MAC de Moncofa arriba al seu equador
Pujar