16 de gener de 2021 16/1/21

Moncofa amplia el Departament de Serveis Socials

Moncofa amplia el Departament de Serveis Socials - (foto 1)

    En el que portem d'any s'han incorporat al Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Moncofa, dos professionals més que formen part de la nova plantilla de l'equip base: una psicòloga i una assessora jurídica.

    Amb estes noves incorporacions, el departament passa de 3 professionals en el 2015 a comptar amb 9 professionals en el 2019. En l'actualitat està compost per 2 treballadores socials, 1 educadora social, 1 auxiliar administratiu, 1 psicòloga, 1 assessora jurídica, 2 treballadores familiars i 1 tècnica d'infermeria que està en la Unitat de Respir. A més de l'ampliació en el personal que compon el departament, també s'ha produït una ampliació de les dependències en passar dels dos despatxos que comptaven en la planta baixa de l'ajuntament a disposar d'una àrea que abasta tres despatxos, una oficina de recepció i una sala d'espera, en l'actualitat.

    Amb tot això, el creixement del Departament de Serveis Socials ofereix un servei més ampli, pròxim i amb millor qualitat als veïns i veïnes del municipi.

    La regidora de Serveis Socials, Mª Teresa Alemany, assegura que "l'ampliació era necessària tenint en compte les necessitats del municipi en matèria de serveis socials; s'ha millorat el servei d'atenció a la ciutadania i l'agilitació de tràmits. Durant la present legislatura, este equip de govern s'ha bolcat en este departament, ampliant de forma important el personal i les instal·lacions, i este és el camí que seguirem per a poder donar un millor servei als nostres veïns".

    Pujar