elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alumnat de Moncofa va fer història amb el primer L'Escola Canta del municipi

L’alumnat de Moncofa va fer història amb el primer L'Escola Canta del municipi

    El projecte musical i educatiu llançat per la Generalitat Valenciana, L'Escola Canta, va viatjar per primera vegada en la història cap a Moncofa. Una cita per al record que es va dur a terme en les instal·lacions del CEIP Científic Avel·lí Corma del municipi de la Plana Baixa. En la memòria de l'alumnat local es guardarà este esdeveniment. Imatges per a la posteritat amb 167 xiquets i xiquetes de tercer a sisé de primària que van actuar davant de centenars de familiars, amics i veïns en general. Una cita que arredoneix el curs escolar a Moncofa. Un fermall d'or marcat per la música en directe, les veus infantils i una participació massiva.

    A la participació de la comunitat escolar cal sumar-hi la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Moncofa, així com la seua Banda Jove. "La promoció musical que es treballa a Moncofa és un tresor per al poble. Xiquets i xiquetes creixen i es formen en el món de la música i amb esdeveniments com L'Escola Canta continuem fomentant esta mateixa línia educativa i cultural.

    Hem col·laborat en tot el necessari amb el professorat i la direcció del col·legi, perquè l'espectacle que ens han oferit ha sigut fantàstic", ha explicat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Moncofa, Ilenia Begnozzi, que va assistir a l'acte acompanyada per l'alcalde Wences Alós Valls i la resta de la corporació municipal.

    Pujar