elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament de Moncofa presenta un programa virtual d´actes per conmemorar les festes de Sant Roc

L´Ajuntament de Moncofa presenta un programa virtual d´actes per conmemorar les festes de Sant Roc
  • Del 10 al 16 d´agost es retrasnmetran actes d´altres anys i hi haurà activitats com la Fira del Comerç Local i exposicions

  • Alemany: “Les circumstàncies manen i la prioritat es la salut pública”

L´Ajuntament de Moncofa presenta un programa virtual d'activitats per a commemorar les seues Festes de Sant Roc a la platja. Des del pròxim 10 d'agost i fins al dia de Sant Roc el 16, el consistori ha programat una sèrie d'activitats adaptant la seua celebració a les condicions de màxima prevenció per la Covid-19. Així, tindrà lloc la Fira del Comerç Local del 14 al 16 d'agost, o la celebració de la missa de Sant Roc el dia 16 a les 20h a l’ermita en directe en televisió TV 4 - La Vall.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany, ha explicat que “donades les circumstàncies actuals no podem celebrar actes multitudinaris ni posar en risc la salut de ningú, actes que l'any que ve sí tornarem a celebrar. La seguretat és el primer, i per això presentem un programa amb activitats culturals adaptades a les noves circumstàncies, i amb la retransmissió televisiva dels actes multitudinaris d'altres anys, com són els esdeveniments taurins, sopar de Mans Unides, concert simfònic d’estiu, Actuació de l’associació “Entre flores y volantes”, la desfilada de moda, o la Fira del Llibre”.

Cal assenyalar que l'Ajuntament recorda l'obligatorietat de portar mascareta en tots els actes que sí que se celebraran enguany, així com mantindre la distància de seguretat i una higiene freqüent de mans.

Fira del Comerç Local

L'Ajuntament de Moncofa impulsa la Fira de l'estiu del comerç local que tindrà lloc del 14 al 16 d'agost a la platja del Grau, en la plaça Ruiz Picasso en horari de 19.00 a 0.00 hores.

Exposicions de pintura

Tant la sala María Sorolla com la sala Plenamar mantindran activitat amb sengles exposicions en el mateix edifici de turisme. Així, a la sala María Sorolla es mantindrà l'exposició d'Álex Alemany en horari de 19.00 a 21.00 hores, a la vegada que en la Sala Pleamar tindrà lloc la mostra de Bienve García, en aqueix mateix horari.

Per l’alcalde de la localitat,  Wences Alós Valls, “Sant Roc 2020 serà un any diferent però les Platges de Moncofa aquest estiu continuaran oferint grans atractius per a tot, amb les adequades mesures de seguretat”.

Pujar