9 d’abril de 2020 9/4/20

L’Ajuntament de Moncofa aprova un pressupost de 13,1 milions d’euros

L’Ajuntament de Moncofa aprova un pressupost de 13,1 milions d’euros - (foto 1)
  • El consistori trau avant uns comptes que inclouen una partida per a millorar l’accessibilitat urbana

  • Alós: “Arrepleguen propostes de tots els grups i són fruit del diàleg perquè tots representem al poble”

L'Ajuntament de Moncofa ha aprovat un pressupost de 13.146.755 euros per a l'exercici 2020. Amb això, el consistori pretén continuar l'eficient gestió que li ha portat a millorar la situació econòmica de les arques municipals, amb importants partides econòmiques com ara els 400.000 euros que destinarà a la millora del clavegueram o els 250.354 euros amb els quals impulsarà els serveis socials i la promoció social per a fomentar la igualtat d'oportunitats entre els col·lectius més vulnerables del municipi.

Com a element més destacable en el procés de creació dels comptes municipals que ha ocupat al consistori en les últimes setmanes, l'alcalde de Moncofa, Wences Alós, ha assegurat “la voluntat de diàleg que ha tingut este equip de govern, contactant amb tots els grups de l'oposició, reunint-nos amb ells i incloent-hi propostes que han sorgit dels diferents grups polítics i la inclusió dels quals en cap moment ha vingut condicionada al sentit del vot que pogueren emetre. Entenem que tots som representants del poble, uns en major mesura i uns altres en menor, però per això mateix creiem que calia tindre en compte totes les sensibilitats, i així ha sigut”.

Tant és així que fins a 11 propostes que el Pressupost reflecteix fins a 11 propostes econòmiques de tots els grups polítics. El primer edil ha lamentat que “malgrat haver inclòs propostes de tots els grups polítics cap d'ells haja tingut la valentia d'haver votat estos pressupostos o simplement abstindre's. Són fets que demostren una posició obstruccionista, una posició negacionista de la realitat quan el poble de Moncofa fa ben poc ha demostrat en les urnes, el major suport de tota la Democràcia en percentatge de vots, la gestió realitzada fins ara.

Cal assenyalar que els pressupostos de l'Ajuntament de Moncofa contemplen altres inversions significatives per a la millora de la qualitat de vida en el municipi com són els 18.000 euros que destinarà a matèria d'accessibilitat universal o els 19.000 euros per a la millora i rehabilitació de camins rurals.

Pujar