17 de gener de 2021 17/1/21

L´Ajuntament crea el nou canal ‘Tot Anirá Bé Moncofa’ amb activitats per a tots els veïns

L´Ajuntament crea el nou canal ‘Tot Anirá Bé Moncofa’ amb activitats per a tots els veïns - (foto 1)
  • L´acolliment d´aquest nou perfil de Facebook ha sigut molt positiu, i ja compta amb mil seguidors en dos dies

MÉS FOTOS
L´Ajuntament crea el nou canal ‘Tot Anirá Bé Moncofa’ amb activitats per a tots els veïns - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa ha creat el nou perfil de Facebook ‘Tot Anirà Bé Moncofa’ per a promoure un complet programa d'activitats participatives dirigit a tota la població. L'acolliment d'aquesta iniciativa ha sigut molt positiva entre els veïns del municipi, i ja compte amb mil seguidors des de la seua creació, fa a penes un parell de dies.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “la idea és proposar activitats a tots els veïns per a fer-los més suportables aquests dies en què són a les seues cases. Seguim tots en contacte participant en les activitats que proposem, i està sent molt agradable”.

La primera de les propostes consisteix en les últimes hores a animar als xiquets a realitzar un dibuix d'un lloc de Moncofa amb l'arc de Sant Martí, l'etiqueta #Queda´tEnCasa i etiquetant el perfil ‘Tot Anirà Bé Moncofa’. Els pares són els que comparteixen en les seues xarxes socials els seus dibuixos i, entre tots els veïns, realitzen una bona col·lecció d'artístiques propostes amb Moncofa com a fil conductor i transmetent un missatge optimista en aquesta situació d'alerta sanitària.

Pujar