elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat licita per més de 2,4 milions l’ampliació i reforma del Centre de Salut de Moncofa

La Generalitat licita per més de 2,4 milions l’ampliació i reforma del Centre de Salut de Moncofa
  MÉS FOTOS
  La Generalitat licita per més de 2,4 milions l’ampliació i reforma del Centre de Salut de Moncofa - (foto 2)

  L'ampliació i reforma del Centre de Salut de Moncofa està més a prop. La Generalitat Valenciana ha licitat per més de 2,4 milions d'euros l'ampliació i remodelació del Centre de Salut de la localitat. "Es tracta d'una obra que el poble de Moncofa està anys reivindicant i en els últims anys amb molt poca informació clara sobre este tema per part de l'anterior Govern en la Generalitat”, ha indicat Wences Alós, alcalde del municipi.

  El primer edil ha posat en valor "la incansable labor de l'anterior edil de Sanitat, Mari Carmen Ferri, i el treball que ha continuat l'actual regidora, Ilenia Begnozzi. Les dos regidores han treballat intensament perquè en Sanitat tingueren com a prioritat l'atenció a les veïnes i veïns de Moncofa".

  Wences Alós Valls ha explicat que també amb Sanitat s'ha coordinat el procés perquè el consultori mèdic del Grau estiga obert de manera permanent mentres duren les obres d'ampliació. D'esta manera es garantirà una correcta atenció als pacients de la localitat.

  L'alcalde ha assenyalat que "els veïns i veïnes de Moncofa han de saber que a pesar que el projecte ha estat parat 4 anys en la Generalitat, des que l'anterior empresa adjudicatària va abandonar l'obra, el projecte que es va tornar a posar en marxa fa pocs anys és exactament el mateix que el de 2016. És a dir, en 4 anys de parada no han fet res, ni van introduir cap millora ni ampliació del projecte original”.

  El pla funcional que es desenvoluparà per a esta ampliació consta d'àrea d'extraccions i tractaments. També es preveu àrea de pediatria, amb dos consultes; l'àrea de medicina de família, amb cinc consultes; l'àrea d'atenció a la dona, amb una consulta de comare, i una sala d'educació maternal. D'altra banda, l'Ajuntament també reivindica que, tan prompte acaben les obres, es tinga atenció sanitària durant les 24 hores en la localitat, una petició que tampoc va ser atesa per l'anterior govern.

  Pujar