21 de setembre de 2020 21/9/20

Costes construirà una gran passarel·la sobre el Belcaire

Costes construirà una gran passarel·la sobre el Belcaire - (foto 1)

  El projecte presentat pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient per a salvar el riu Belcaire a través d’una passarel·la per a vianants serà una realitat abans de final d’any. La passarel·la, de més de tres metres d’ample, unirà la zona de les actuals dunes de la platja Belcaire amb la platja Beniesma (Camí Cabres) i suposa un esforç inversor de 360.000 euros.

  D’esta forma la zona sud del grau en què es va desenvolupar una àrea de dunes amb passejos de “pal i corda” i per la qual transcorre el Sender Blau del Belcaire podrà continuar en un futur molt pròxim travessant el riu i arribant fins a la urbanització Camí Cabres.

  Esta passarel·la s’uneix a altres dos ponts més menuts que ha realitzat Costes enguany en Camí Cabres i Estanyol, i permeten unir tot el litoral de Moncofa a través de sendes.

  Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós: “Estem molt satisfets amb estes actuacions, que estan ajudant a potenciar turísticament el nostre municipi però no hem d’oblidar la defensa integral de la costa, que el Ministeri ja ha posat en marxa i esperem que inicien les obres durant el 2018.”

   

  Pujar