4 d’abril de 2020 4/4/20

La Biblioteca de Moncofa obri les portes a l'exposició "Som Riu, descobrim el Belcaire"

La Biblioteca de Moncofa obri les portes a l'exposició "Som Riu, descobrim el Belcaire" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Biblioteca de Moncofa obri les portes a l'exposició "Som Riu, descobrim el Belcaire" - (foto 2)
  La Biblioteca de Moncofa obri les portes a l'exposició "Som Riu, descobrim el Belcaire" - (foto 3)

  Des de hui 7 de maig i fins al 21 de maig, les portes de la Biblioteca Municipal estaran obertes perquè tot aquell que vullga puga gaudir de l'exposició "Som Riu, descobrim el Belcaire".

  Esta exposició ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Moncofa amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i, especialment, amb el Centre d'Estudis Vallers.

  S'hi podrà contemplar tot el recorregut del riu Belcaire, des del seu naixement fins a la desembocadura, la fauna i la flora.

  Una magnífica ocasió per contemplar i conéixer més el nostre riu Belcaire amb unes magnífiques fotografies i amb unes excel·lents explicacions per part de Nel·lo Navarro (director del centre valler).

  Segons paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: "Vull donar les gràcies, en primer lloc a Pepe Franch, per haver-me posat en contacte amb Nel·lo Navarro, responsable d'esta exposició i, com no, a Nel·lo per haver-nos posat les coses tan fàcils perquè esta exposició haja pogut vindre a Moncofa. Des de l'Ajuntament de Moncofa sempre donarem suport a la cultura, a les tradicions i als estudis de les nostres senyes d'identitat, com és el riu Belcaire, en este cas".

   

  Pujar