elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benvinguts Reis Mags a Moncofa

Benvinguts Reis Mags a Moncofa

    Un any més els Reis d’Orient han arribat al municipi de Moncofa. Com cada any, l’associació local Tambors i Bombos del Santíssim Crist de l’Agonia ha sigut l’encarregada d’organitzar este acte que ha començat a les 17.00 amb la visita dels Reis al centre residencial de la tercera edat. Un acte molt emotiu on la gent major del nostre poble viu molt emocionada este dia tan especial. Seguidament, els Reis han participat en la cavalcada tradicional amb la col·laboració de dos comerços del municipi, Clínica Dental Tena i The Language Corner, on s’han repartit regals per a tots els menuts.

    Una gran novetat d’enguany ha sigut la compra per part de l’Ajuntament dels vestits dels patges reials i han sigut els xiquets i xiquetes que han pres enguany la primera comunió els que han acompanyat els tres Reis d’Orient.

    En acabar la cavalcada, el Reis han realitzat l’ofrena al Xiquet Jesús i a continuació han repartit els regals a tots els xiquets i xiquetes del municipi.

    Segons la regidora de Cultura, Ana Gracia: “Cada any vivim la nostra cavalcada dels Reis amb la mateix il·lusió que ho fan els nostres menuts, una cavalcada que any rere any volem que siga més participativa per part de tots els habitants, per això enguany hem volgut fer partícips els xiquets que van a prendre la primera comunió, acompanyant els Reis vestits de patges reials”.

    Pujar