elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el MAC de Moncofa

Arranca el MAC de Moncofa
  MÉS FOTOS
  Arranca el MAC de Moncofa - (foto 2)

  Per sisé any consecutiu i en plé període estival, els carrers de Moncofa es tornen a submergir amb el festival MAC. La cita tindrà lloc des del 19 fins al 28 d'Agost.

  Aquest divendres 19 arranca la mostra gastronòmica Gastro-Market, que s'extendrà fins al proper diumenge 21 i on els asistents trobaràn fusionada la gastronomia, l'artesania i la música en un entorn que pretén reunir en plena temporada estival la riquesa gastronòmica i artesanal del nostre territori.

  També el mateix diumenge 21 el MAC inaugurarà a les 20:30h a l'Ermita de Santa Maria Magdalena la seva programació d'arts escèniques amb “El carilló”, una peça única de teatre gestual de la prestigiosa companyia de teatre de carrer LA TAL, on la cia catalana recrea els engranatges d'un rellotge on es succeeixen històries carregades de personatges fantàstics.

  La programació continuarà dilluns 22 amb l'espectacle musical itinerant “Il Criceto” de la Cia Traüt a les 20h a l'avinguda Mare Nostrum i l'espectacle de clown “En Venta” de Alotonto Teatre a les 22:30h a la pista de patinatge.

  El dimarts 23 serà el torn de la companyía Murciana UpArte amb l'espectacle “Todo encaja”, una peça fresca i visual, on els seus components provoquen en l'espectador les emocions més intenses entre salts de banquina, vols i torres humanes, deixant veure el costat més personal i divertit de l'acrobàcia.

  Dimecres 24 està prevista una doble cita ja que a les 20h la companyía A tempo Dansa presentarà la peça en construcció “De traca” i on seguidament es sumaran la fanfarria catalana Xarop de Canya amb el seu particular espectacle festiu “Terrabastall”.

  Dijous 25, la companyia LA FAM Cia de Teatre aterrarà a les 20h a l'Avinguda Mare Nostrum amb “The Wolves”, un espectacle de teatre de carrer itinerant i amb música en directe, on 4 brokers del Wall Street de quasi 3 metres d'alçada recorreràn els carrers a ritme de Funky i on exerciran una peculiar jornada laboral.

  Divendres 26 a les 20h, La Banda del Drac presentarà "Eco 21" un espectacle infantil on la contaminació i el canvi climàtic han eliminat els colors de la Terra, i sols amb la participació del públic s'aconseguirà tornar el color i l'alegria al planeta.

  I seguidament a les 22:45h a la Plaça Naviolant d'Hongria la reconeguda companyía de circ Elegants representarà el seu glamouròs espectacle “Cabaret Elegance” on quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, genuïns, intrèpids, elegants i simpàtics, porten a escena el luxe, el glamur i el bon humor del seu cabaret. Un fabulós espectacle amb una escenografia original, una cuidada posada en escena i una successió de tècniques de circ de gran nivell.

  Dissabte 27 a les 23h i a la Plaça Na Violant d'Hongria, Orsaxcova junt a Aescena presentaràn “Dansaxfonia”, un projecte musical on els ballarins aportan mitjançant la dansa, sentiments com la pasió, la força de la dansa, l´elegància i l´alegria a les peces musicals interpretades per l'Orquestra de Saxofons de la Comunitat Valenciana.

  La programació s'extendrà fins al diumenge 28 d'Agost a les 20h on la companyía Purpurina Circus procedirà amb “La Boite de bonheur” a clausurar aquesta sisena edició del MAC.
  L'espectacle, que es durà a terme a la plaça del Satse, conta l'historia d'un jove que rep una misteriosa caixa en la seua casa. És la "Boîte de Bonheur", la caixa de la felicitat...

  Pujar